Laska

Dus… we hebben iets gedaan… Blijkbaar is ons Oekraïne-hoofdstuk en het helpen van vluchtelingen nog niet af.

Maak kennis met Laska.

Ze is een tweejarige vluchtelingenhond die met haar gezin naar België is gevlucht. Ze blijft bij ons totdat haar moeder een plek heeft gevonden waar al haar dieren welkom zijn (Laska heeft twee hondenbroers en -zussen en twee kattenbroers en -zussen), wat erg uitdagend lijkt.

Op dit moment is ze nog steeds een beetje gestrest en verdrietig omdat haar moeder ongeveer een uur geleden is vertrokken. We weten niet hoe lang ze zal blijven — het kan een paar weken of een paar maanden zijn, of langer.

Reba en Max zullen moeten delen.

Eerste indrukken: ze accepteren elkaar allemaal, zelfs de katten.
Laten we hopen dat Laska zal genieten van haar verblijf bij ons 🙏🏻

Geef een reactie